Нов продукт на "Златната ябълка"

04.04.2010 08:40

 Тази седмица "Златната ябълка" пусна съвсем нов продукт, който е уникален по рода си по включените съставки. Той се казва "GoldenStemPower" и включва 6 съставки. Ето малко повече информация за този продукт:

 

GoldenStemPower

Включете стволовите си клетки в действие!

 

За първи път в света и трите микроводорасли  - органични АФА, хлорела и спирулина, събрани на едно място + български пробиотици + екстракт от зелен чай + екстракт от арония

= Първият български и европейски цялостен продукт за стимулиране на стволови клетки*

 

Ненадмината по сила формула, която ще ви направи истински здрави!

 

Уникалната комбинация от най-силните природни стимулатори на стволови клетки, създадена от специалистите в „Златната ябълка” превръща GoldenStemPower в най-мощния и евтин продукт за стимулиране на стволови клетки на световния пазар!

Възрастните стволови клетки, произведени от костния мозък  имат силата да регенерират всяка част от нашето тяло, включително и мозъка. Именно затова се правят много скъпи операции за имплантирането им. Ние ви предлагаме един много по-достъпен, ефективен и безопасен начин – стимулирайте собствения си костен мозък и дайте сила на тялото си само да се справи с проблемите си! Продуктът е подходящ за здрави и болни от всички възрасти. Съпътства оздравителните процеси след инфаркт, инсулт и операции, при Алцхаймер, множествена склероза, диабет и др.

 

GoldenStemPower стимулира до 4 пъти повече стволови клетки от досегашните продукти на пазара. Той има цялостно въздействие върху имунната система, зрението, мозъка и концентрацията, при възпалителни процеси и алергии, има козметичен и отслабителен ефект. Универсален продукт за здраве и енергия!

 

Всяка от съставките е с изключителни, научнодоказани здравотворни ефекти. Събрани на едно място обаче, те работят синергично и многократно засилват положителното си въздействие!

 

Нека обърнем лично внимание на всяка една от тях:

 

1. АФА – органично сертифицирано, диворастящо синьозелено микроводорсало от езерото Кламат

 

Очарователната АФА е изключителна цялостна храна за здраве. Една от основните й сили е способността й да стимулира производството на възрастни стволови клетки от костния мозък. Полизахариди, особено характерни за това микроводорасло, благоприятстват призводството им. Многобройни научни изследвания показват способността на АФА да увеличава циркулиращите в кръвта стволови клетки от 30 до 80 % - именно поради това тя е незаменим участник в „GoldenStemPower”.

 

Kaкво друго ще даде АФА на вашия организъм?

 АФА ще дари тялото ви с всички жизненоважни витамини и минерали в идеална пропорция и с максимална усвояемост; множество пигменти с пречистващо, противовъзпалително и антираково действие.

АФА е изключителна храна за нервната система и мозъка - най-богата е спрямо останалата АФА и всички останали биологични видове на фенилетиламин (ФЕА), хормонът на щастието, мощен естествен антидепресант, засилващ паметта, творчеството и вниманието.

АФА е най-богата на най-лесно усвояемите белтъчини - 95% усвояемост. Съдържа 18 незаменими и множество заменими аминокиселини в пропорция най-близка до тази на човешкото тяло.

Най-богата от всички храни на витамин В12. Идеална храна за вегетарианци, бременни, бебета и спортисти.

АФА е мощен имунорегулатор. Грам и половина АФА на „Златната ябълка” стимулират 40% от клетките на имунната система.

АФА съпътства оздравителните процеси при много болести, сред които рак, диабет, множествена склероза, проблеми с щитовидната жлеза, депресии, проблеми със съня, зрението и много други.

АФА е незаменим помощник на организма ни за здраве и спокойствие.

 

 

2. ХЛОРЕЛА пиреноидоса с разбита клетъчна стена, произведена според японските стандарти за качество

 

Хлорела е зелено микроводорасло с обособена клетъчна стена с цялостно и хармонично въздействие върху организма, с редица предимства пред останалите микроводорасли и храни. Тя съдържа уникалния растежен фактор (РФХ), който регенерира тъканите, подпомага заздравяването на външни и вътрешни рани, удължава дълголетието с 30%. РФХ стимулира отделянето на възрастни стволови клетки, ето защо хлорела е неизбежен участник в най-мощния продукт за стимулирането им и е включена в отбора на GoldenStemPower.

 Kaкво друго ще даде хлорела на вашия организъм?

Клетъчната стена на хлорела улавя токсините, тежките метали и радиацията и ги извежда вън от тялото ни. Хлорела става популярна като хранителна добавка след Втората световна война - тя е тайното оръжие, благодарение на което Япония се справя след двете атомни бомби.

Хлорела е незаменим помощник на храносмилателната система. Тя е силен пребиотик - увеличава полезната чревна флора до 4 пъти. Най-богата е на храносмилателни фибри. Изключителен приятел на хора, страдащи от гастрит, колит и язва.

Хлорела е най-богата на ДНК и РНК от всички създания на майката природа. Това я превръща в мощна храна за мозъка, за хармонизиране на имунната система, за подмладяване и дълголетие.

Хлорела е най-богата на хлорофил – от там идва и името й. Хлорофилът пречиства кръвта и има антираков ефект.

Хлорела съдържа уникален естествен антибиотик, наречен ХЛОРЕЛАН

Хлорела е изключителна храна за зрението, силен имунорегулатор, съпътства оздравителните процеси при рак, диабет, множествена склероза, след инсултни и инфартни състояния, при възтановяване след травми и операции. Регулира нивото на холестерол.

Хлорела е изключителна храна за бременни, майки, бебета и деца. Стимулира развитието на мозъка, на всички мускули и органи до 18 годишна възраст за постигането на заложения генетичен максимум.

ХЛОРЕЛА – зелената страна на здравето

 

 

3. СПИРУЛИНА платенсис – органично чиста спирулина, наградена с всички престижни световни сертификати за качествено и органично производство

 

Спирулина е най-богата на синия пигмент фикоцианин. Той има мощен противовъзпалителен ефект, защото инхибира виновника за всички възпаления в тялото ни. Знае се, че възпаленията възпрепятстват придвижването на стволовите клетки и достигането им до мястото, което се нуждае от тяхната помощ. Редица научни изследвания показват, че именно фикоцианинът стимулира отделянето на зрели стволови клетки. GoldenStemPower не би бил същият в отсъствието на Спирулина.

 

Kaкво друго ще даде спирулината на вашия организъм?

Заради противовъзпалителното си действие спирулина е идеален помощник при алергии, астми, синузит

и вички останали заболявания, завършващи на -ИТ. Има и болкоуспокояващо действие.

Спирулина дарява вашия организъм с витамини, минерали, аминокиселини, пигменти, ненаситени мастни киселини и много други полезни вещества. Тя е най-богата на бетакаротини, 10 пъти повече костноизграждащ калций от млякото, 9 пъти повече магнезий от черния ориз

Спирулина регулира имунната система и стимулира производството на естествени интерферони – незаменим приятел на страдащите от множествена склероза, хепатит и рак.

Спирулина дава много енергия на ума и тялото, прави ни по-трудоспособни и издържливи!

Спирулина – силната страна на здравето

 

 

Време е да се запознаем и с другите ТРИМА в отбора наGoldenStemPower:

 

4. ПРОБИОТИЦИ – комплекс от най-мощните български пробиотици, сред които Лактобациликус булгарикус, Ацедофилус и Бифидус

 Пробиотиците са най-добрите приятели на тялото ни – те се борят с гнилостните процеси, с вредните бактерии, балансират имунната ни система. Те силно подпомагат отделянето и придвижването на зрели стволови клетки от костния мозък, както и образуването на стволови клетки в чревния тракт. Ето защо селекционерите на GoldenStemPower пускат в игра с фланела N:4 представителите на хилядолетната българска традиция за здраве!

 Kaкво друго ще дадат пробиотиците на вашия организъм?

 Пробиотиците хармонизират храносмилането, усвояването и отделянето на храната. Предпазват от неприятни газове и киселини.

Пробиотиците унищожават вредните бактерии, включително и гъбичките кандида албиканс.

При нарушено ниво на пробиотиците в стомашночревния тракт настъпват алергии, анемии, диабет, рак, автоимунни заболявания и много други. Съвременният начин на живот унищожава флората ни - основни техни врагове са хлорираната вода, лекарствата и антибиотиците, различните консерванти, оцветители, хербициди, пестициди, алкохол, цигари и много други вещества, които поемаме съзнателно или не. Ето защо е наложинелно да поемаме пробиотици допълнително.

Пробиотиците - в основата на здравето

 

5. Екстракт от зелен чай

 

Там, където се използва зелен чай, дълголетието съпътства човека” – Ейзай из „Поддържане здравето чрез пиене на чай”, Япония, 1211 г.

Още от древността е позната магичната сила на зеления чай, насочена към дълголетието. Днес ние знаем причината - редица научни изследвания сочат за способността му да стимулира възрастни стволови клетки. Изследвания от 2003 и 2005 година сочат, че екстрактът от зелен чай подпомага обновата на кожата чрез нови стволови клетки; други откриват, че подобрява остогенезиса благодарение на стволови клетки, стимулирани чрез съдържащите се в него катехини. GoldenStemPower приветства „божествения елексир” от Изтока.

 Kaкво друго ще даде екстрактът от зелен чай на вашия организъм?

Екстрактът от зелен чай е мощен антиоксидант – 20 пъти по-силен от витамин C и Е; 50 пъти по-силен от екстракт на гинко билоба. Основна причина за това му свойство е изключителното му богатство на катехини.

Катехините и биофлаваноидите в зеления чай имат:

 Мощно антираково и антиспин въздействие; дават силна защита на ДНК; защитават от кариес и подобряват устната хигиена; стимулират имунната система; регулират кръвното налягане; подобряват храносмилането; имат антибактериален ефект; подобряват сърдечната дейстост; подпомагат лечението на диабет, на възпалителни процеси и алергии; пречистват организма от радиация и имат силен ефект за постигане на елегантна фигура.

„Чаят е чудотворно лекарство за поддържане на здравето. Той притежава свръхестествена сила да продължава живота” - Ейзай из „Поддържане здравето чрез пиене на чай”, Япония, 1211 г.

 

6. Екстракт от арония

 Аронията надминава всички билки и растения по лечебна мощ, ето защо е наречена супер плод. Аронията е номер 1 по съдържание на биофлаваноиди - витамин Р. Тя съдържа водоразтворими сини пигменти (анотоцианини), които имат силен противовъзпалителен и антиоксидантен ефект, но най-голямата им сила е способността им да стимулират стволови клетки. Добре дошла в екипа наGoldenStemPower и на красивата арония!

Kaкво друго ще даде екстрактът от арония на вашия организъм?

Екстрактът от арония е изключително богат на полезни за човека съставки, сред които витамини, минерали, аминокиселини, биофлавоноиди, пигменти, катехини и флаваноиди, пектин, и много други.

Аронията е най-мощният антиоксидант по скалата на ORAC, извън микроводораслите. Тя има положително действие при: кръвоспиране, кръвно налягане, диабет, бъбреци, сърце и храносмилане, при жлезите с вътрешна секреция, при рак и радиоактивно облъчване. Аронията хармонизира имуната система и има мощен тонизиращ, антисептичен и противовъзпалителен ефект.

 Използвана е като храна за космонавти, идеална е за бременни жени, бебета и деца.

 Арония - кралицата на здравето!

 

И шестте суровини включени в GoldenStemPower нямат никакви странични ефекти или противопоказания. Екипът на „Златната ябълка” се постара да подбере най-качествените и чисти продукти от цял свят!

 Шестте титуляра в отбора на GoldenStemPower играят в екип за мощно стимулиране на вашите стволови клетки. Синергията, която осъществяват многократно увеличава положителните им здравословни качества. GoldenStemPower е първият профилиран продукт не само към стволови клетки, но с много широко обхватно положително действие за целия ви организъм!

 

Всичко това идва и на много добра цена според мен!

 

За сравнение на европейския пазар има още два продукта за стимулиране на стволови клетки:

StemEnhance –  30 гр. – крайна клиентска цена – 117.50 лв.

Nutra Stem –  30 гр. – крайна клиентска цена – 175.50 лв.

 

GoldenStemPower – 90 гр. – крайна клиентска цена – 79.00 лв.

 

 

 Насладете се на най-мощния, всеобхватен продукт за здраве!